Meester in IT
Een beveiligde werkplek, altijd en overal beschikbaar

Wij helpen jou veilig mobiel te werken

Mobiel werken heeft de toekomst. Actacom helpt je om dat mogelijk te maken, zonder concessies te doen aan de beveiliging van verbindingen en data en de gebruiksvriendelijkheid.

Werkplek Security

Cybersecurity, je ontkomt er niet aan. De cybercrimemarkt is een $8 miljard business op jaarbasis, die exponentieel toeneemt. Bovendien dwingt de wet- en regelgeving je om de beveiliging van persoonsgegevens goed op orde te hebben. Wij werken samen met jou om een cybersecurity-oplossing te creëren die past binnen jullie digitale landschap, zonder hierbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. Want beveiliging is goed, maar het moet natuurlijk wel werkbaar blijven. Thema’s zoals mobiliteit, een hogere productiviteit, flexibiliteit en een hogere beschikbaarheid zijn trends die steeds meer vragen van de ICT-infrastructuur en de werkplek. Vooral de toenemende arbeidsmobiliteit (zoals thuiswerken, onderweg werken of op een flexplek) brengt uitdagingen met zich mee. Welke ICT-oplossing je kiest hangt sterk af van de behoeften van de organisatie en de samenstelling van het werknemersbestand.

Daarom Actacom

Actacom werkt nauw samen met marktleiders op het gebied van beveiligingsoplossingen en diensten, waardoor we een brede kennis van beveiliging hebben opgebouwd. Met deze kennis helpen we je de juiste oplossingen te selecteren voor jouw digitale landschap. Onze cybersecuritydiensten zijn onderhevig aan een strenge controle van onze Security Officer, die de diensten naast de informatiebeveiligingsmeetlat legt en checkt of ze aansluiten bij de door Actacom gevoerde ISO27001 normeringen.