Meester in IT
Alle expertise voor snellere Digitale Transformatie

Alles begint met de juiste expertise

Succesvol uitbesteden begint met partnership, vertrouwen en de juiste expertise. Deze aspecten vormen de basis van een duurzame relatie. Wij benutten de kracht van technologie om jou te helpen geweldige dingen te doen. Je houdt zelf de regie en besteedt alleen die ICT uit die je niet in eigen beheer wilt nemen. Onze professionals zijn hardcore specialisten die weten hoe ze de Digitale Transformatie van jouw organisatie kunnen versnellen.

Onze specialismes

Xperience Level Agreement
IT Happiness
Functioneel Beheer
Hybride Cloud

Het juiste advies voor jouw doelstellingen

Cloud Sourcing van Actacom maakt het leven van ICT-managers een stuk makkelijker. We acteren vanuit marktstandaarden en bieden een hoge kwaliteit. Onze klanten willen binnen de digitale transformatie hun bedrijfsdoelstellingen realiseren door hun ICT-oplossingen goed op elkaar en de organisatie af te stemmen. Zij ervaren ons als een betrouwbare raadgever.

https://www.actacom.nl/wp-content/uploads/Overactacom.1-scaled.jpg

Totaaloplossingen en innovatie

Het Nieuwe Werken biedt kansen voor het reduceren van kosten. Actacom vertaalt bestaande diensten naar een lean and mean alternatief. We leveren de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Wat wij ontwikkelen is schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en gebaseerd op onze meer dan 25 jaar lange ervaring met werkplekbeheer.

Cloud Sourcing is ons antwoord op jouw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit, tegen lagere kosten.