Meester in IT
Wij beschermen de digitale informatie van jouw organisatie

Jij weet niet hoe je jouw data op de juiste manier kunt beschermen

De bescherming van jouw gegevens is bij ons in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze kennis van cyber security. We weten waarschijnlijk beter dan jij voor welke uitdagingen jij staat.

Security en Compliance

Security en Compliance staan door veranderende Europese wetgeving steeds meer op de agenda van het management. Organisaties worden geconfronteerd met complexe dreigingen en cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. Tegelijkertijd verwachten steeds meer werknemers altijd en overal te kunnen werken, ook op hun eigen apparaat. Dit leidt tot grote uitdagingen op het gebied van ICT-beveiliging en bestuurlijke verantwoordelijkheden. Veel organisaties zijn daarom terughoudend met het overstappen naar de cloud. De grootste zorgen liggen ook hier op het gebied van Security en Compliance. Actacom helpt je bij deze uitdagingen. Wij bieden je onze expertise en ervaring in cyber security om je organisatie optimaal te beveiligen, zodat jij je met een gerust hart kunt concentreren op je business.

Daarom Actacom

Actacom is specialist op IT beveiliging. Daardoor weten wij erg goed wat er bij serieuze beveiliging komt kijken. Wij bekijken je beveiligingsvraagstuk vanuit een groter geheel. We nemen een stap terug en kijken naar de business requirements en je strategie. Daarbij houden we rekening met het juridische aspect, zodat je een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken.