Meester in IT
IT flexibel en schaalbaar op basis van behoefte

Betaal naar gebruik in een pay per use model

Wendbaarheid en innovatie voor versnelling van de Digitale Transformatie; Of het nu gaat om productiviteit bij je medewerkers, beschikbaarheid van programma’s of de continuïteit van de IT-infrastructuur: Actacom heeft passende oplossingen die aansluiten op elke IT-behoefte.

Ontdek onze oplossingen en diensten

Werkplek & samenwerking
Hybride Cloud oplossingen
Connectiviteit
Security

Digitalisering is een noodzaak om relevant te blijven. Door het proces te versnellen creëer je zelfs een voorsprong op je concurrenten. In een partnership met Actacom kan jij je focussen op de kernactiviteiten, terwijl wij jullie organisatie voorbereiden op de digitale uitdagingen van de toekomst.

Digitale werkplek.

Met onze digitale werkplekoplossingen creëer je in je organisatie een digitale cultuur die bijdraagt aan meer efficiëntie en meer werkplezier. Elke werkplek wordt door ons ingericht naar de wens van de medewerker. Wij leren ze werken met de nieuwste digitale functionaliteiten, zodat ze er optimaal gebruik van kunnen maken. Efficiënter werken, met het gevoel dat wat je doet, ertoe doet – dat zorgt voor meer productiviteit en gemotiveerde medewerkers.

https://www.actacom.nl/wp-content/uploads/IThappiness.jpg