Meester in IT
Actacom, een club die het net even anders doet

Werken bij de leider in digitale transformatie voor de sociale sector

Actacom Nederland B.V. is sinds 1989 gespecialiseerd in innovatieve automatiseringsoplossingen en heeft inmiddels ruim 50 medewerkers. Gezamenlijk voeren wij het onderhoud en beheer uit van ongeveer 25.000 werkplekken binnen onderwijs- en cultuurorganisaties. Bij onze dienstverlening werken wij nauw samen met diverse partners waaronder uitgeverijen van software.

Op welke manier draag jij straks bij aan de digitale transformatie van de sociale sector?

Vacature overzicht

Actacom in Utrecht is op zoek naar een nieuwe Accountmanager met passie voor IT.

Solliciteren

Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het generen van New Business bij (potentiële) klanten in het onderwijs en de cultuursector. Je gaat actief met onderwijs- en cultuurinstellingen in gesprek en helpt ze samen met jouw collega’s bij hun (ICT) uitdagingen. Door jouw kennis van de markt ben je op de hoogte van nieuwe aanbestedingen en tenders. Je hebt hierin een signalerende rol richting management en je begeleidt en assisteert hen in dit tenderproces.


Bekijk de volledige vacature

Actacom is op zoek naar een nieuwe collega voor HR die zich in eerste instantie graag bezig houdt met de operationele HR taken.

Solliciteren

Als HR medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van onze managers en medewerkers over de uitvoering van het personeelsbeleid en onze arbeidsvoorwaarden. Je zorgt voor een accurate personeels- en salarisadministratie waaronder bv. het opstellen van arbeidsovereenkomsten en bent verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van alle personeels- en salarismutaties. Ook zorg je voor de verzuimmutaties en ondersteun je onze managers en medewerkers bij een goede ziekteverzuimbegeleiding.


Bekijk de volledige vacature

Actacom in Utrecht is op zoek naar een nieuwe Netwerk & Security specialist.

Solliciteren

Als Netwerk & Security specialist bij Actacom zorg jij voor de meest stabiele en veilige systemen, zowel in ons datacenter als bij onze klanten. Tevens verzorg je de inrichting, configuratie en bewaking van bijbehorende WAN en (W)LAN verbindingen en bijbehorende randapparatuur. Vanuit ons datacenter hosten wij de omgevingen van onze klanten. Door jou blijft ons datacenter draaien en blijven de systemen up-to-date. Omdat jij weet wat er speelt in het datacenter, kun je ook vooruitkijken en problemen en verbeteringen bij klanten voorzien. We streven daarbij op de afdeling Netwerkbeheer naar een hoge mate van standaardisering door automatisering en scripting.


Bekijk de volledige vacature

Actacom zoekt voor de V-smartsysteem applicatie een nieuwe Functioneel beheerder.

Solliciteren

Om onze dienstverlening te kunnen continueren zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die onze afdeling Functioneel Beheer komt versterken. Het beheren van bibliotheeksystemen is een van de specialismen van Actacom. Op dit moment beheren we het V-smartsysteem voor 19 Openbare Bibliotheken.


Bekijk de volledige vacature

Voor onze collega’s van de Servicedesk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Solliciteren

Onze Servicedesk wordt bemand door 1e en 2e lijns medewerkers met een brede en diepgaande kennis van zaken. Het beheer van werkplekken en de ondersteuning van eindgebruikers worden door onze Servicedesk op afstand uitgevoerd.


Bekijk de volledige vacature