Meester in IT
Ons onderwijs vormt onze toekomst

Blijf bij de les

In het klaslokaal staat de ontwikkeling van de leerling centraal. Lesstof wordt steeds vaker digitaal overgebracht van de leerkracht op de leerling en de computer is dan ook niet meer weg te denken uit het moderne onderwijs.

In de praktijk gaat er helaas vaak veel waardevolle lestijd verloren aan het goed laten werken van alle digitale hulpmiddelen, terwijl de aandacht uit moet gaan naar de inhoud van de lesstof. Daarom stelt Actacom gebruiksgemak en veiligheid centraal in haar oplossing. Technologie geënt op de zelfontplooiing van de leerling en gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor de leerkracht, beheerd met het vertrouwen in Actacom.

IT voor het
onderwijs

IT voor het primair onderwijs is anders dan IT voor een accountant of voor een fabriek. Dat inzicht maakt Actacom met meer dan 20 jaar ervaring in IT voor het onderwijs dé partner met verstand van zaken. Op basis van de betrouwbare platformen van bijvoorbeeld Google en Microsoft bieden wij oplossingen om via een online portaal contact te onderhouden ouders en leerlingen, onderling samen te werken, en veilig overal online de les te kunnen volgen of voor te bereiden.

Veilig werken voor leerling en leerkracht

In een onderwijsomgeving staan veiligheid en vertrouwen voorop. In de belevingswereld van de leerling is de online wereld naadloos verweven met de echte, daarom besteden wij veel aandacht aan het veilig houden van deze online wereld.

Behalve dat we uw leerlingen en leerkrachten beschermen tegen dreigingen van buiten af, beseffen we ons natuurlijk ook dat de leerlingen zelf soms op ontdekkingsreis willen gaan. Daarom zijn de oplossingen van Actacom niet alleen gericht op beveiliging van buiten naar binnen, maar zorgen we er ook dat er geen dreigingen voor uw eigen organisatie ingebracht kunnen worden door de leerling. Zo blijft uw omgeving veilig en kan alles worden gericht op gebruiksgemak en het maximale uit de lestijd halen.

Licentievoordeel

Dankzij onze kennis binnen het educatie en non-profit domein, weten wij licenties in te kopen die in kosten veel lager uitvallen dan commerciële licenties. Hierdoor kunnen non-profit organisaties voor gereduceerde prijzen gebruik maken van de nieuwste producten en diensten zoals bijvoorbeeld Microsoft 365 en Azure. Dit zorgt voor een enorme maandelijkse kostenbesparing.

Educatie Actacom Touch Team

Dankzij onze jarenlange ervaring in de onderwijssector hebben we een speciaal onderwijsteam voor je klaarstaan. Dit slagvaardige team weet precies welke uitdagingen er binnen de onderwijsbranche zijn en deelt deze kennis en ervaring graag met jouw organisatie. Veel onderwijsinstellingen ervaren het toevoegen van menselijke waarden en rendement in deze vaak technische en complexe trajecten als een grote meerwaarde.

Neem contact op met het Actacom Educatie team of bel 030 248 9777

Neem contact op met David
Neem contact op met Jan Willem