Meester in IT
Groei door hulp aan een ander

Innovaties die jouw missie ondersteunen

Alles voor de missie! Daar gaat het om bij non-profitorganisaties. Je wilt zoveel mogelijk tijd en budget steken in het behalen van jouw missie. En zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan andere zaken. Met behulp van moderne digitale- en automatiseringsoplossingen kun je slimmer en efficiënter werken, vereenvoudig en versnel je je processen en krijg je meer inzicht in wat je doet. Dat zorgt voor meer focus op de missie en de donateur!

Waarom is Actacom dé strategische IT-partner voor Non-Profit?

Voor non-profitorganisaties zit maatwerk steeds minder in de techniek, maar steeds meer in de cultuur, de medewerkers en de missie van de organisatie.

https://www.actacom.nl/wp-content/uploads/shutterstock_224781655-scaled.jpg
  1. Actacom snapt de ideologische gedrevenheid van jouw organisatie, houdt hier zicht op en vertaalt deze naar een professionele samenwerking.
  2. We zetten IT in als middel om medewerkers van non-profitorganisaties te helpen een brug te slaan naar elkaar, hun achterland, vrijwilligers, donateurs en de bestemming van hun ideologische bestaansrecht.
  3. Actacom biedt een IT totaal oplossing waarmee je slim kan samenwerken op strategisch, technisch en functioneel gebied. Zij onderscheidt zich door de gebruiker centraal te zetten middels een 360 graden aanpak. Concreet betekent dat we altijd de behoeften van niet alleen de gebruiker maar ook de directie en de IT afdeling in kaart brengen. Vervolgens nemen we non-profitorganisaties mee in het verkennen van de mogelijkheden en het opzetten van een korte- en langetermijnvisie.

Licentievoordeel

Dankzij onze kennis binnen het educatie en non-profit domein, weten wij licenties in te kopen die in kosten veel lager uitvallen dan commerciële licenties. Hierdoor kunnen non-profit organisaties voor gereduceerde prijzen gebruik maken van de nieuwste producten en diensten zoals bijvoorbeeld Microsoft 365 en Azure. Dit zorgt voor een enorme maandelijkse kostenbesparing.

Non-Profit Actacom Touch Team

Dankzij onze jarenlange ervaring in de non-profitsector hebben we een speciaal non-profitteam voor je klaarstaan. Dit slagvaardige team weet precies welke uitdagingen er binnen de non-profitbranche zijn en deelt deze kennis en ervaring graag met jouw organisatie. Veel non-profitorganisaties ervaren het toevoegen van menselijke waarden en rendement in deze vaak technische en complexe trajecten als een grote meerwaarde.

Neem direct contact op met het Actacom Non-Profit team of bel 030 248 9777

Neem contact op met David
Neem contact op met Jan Willem