Meester in IT
Behoed je voor onverwachte downtime

Business Continuity

We bieden bedrijfscontinuïteit als een beheerde service om kosten en risico’s te verminderen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies met welke scenario’s we rekening moeten houden.

Heb jij alle risico's in beeld?

Rekening houden met alle scenario's Heb jij alle risico's in beeld? Weet jij hoe je bij een grote calamiteit je organisatie weer snel operationeel krijgt? Veel continuïteits- en noodherstelplannen moeten bijgesteld worden omdat de ICT-omgevingen veranderen en belangrijker worden voor de bedrijfsvoering. Bedrijfscontinuïteit en imagoschade zijn voor elke onderneming een risico. Wat is voor jou acceptabel? Hoe lang houd je last van een calamiteit? Wat moet je doen als hackers je data gijzelen? Bij elke verandering in de (ICT-)organisatie moeten we bestaande procedures herzien om zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Wij helpen je met een risicoanalyse, een strategie en een planning en we bieden bedrijfscontinuïteit en disaster recovery als een beheerde service. Laat Actacom je ICT-omgeving beschermen. We reduceren de kosten van een herstelinfrastructuur voor je en verzekeren je tegen ongewenste calamiteiten. Met Actacom borg je de continuïteit van je organisatie.

Daarom Actacom

Met de managed service Business Continuity van Actacom pak je de zaken professioneel aan. Je creëert zekerheid voor je organisatie en je business. Medewerkers en systemen kunnen na een calamiteit snel weer up and running zijn. Klanten merken er weinig of niets van. Het dataverlies blijft minimaal en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.