Meester in IT
De digitale grenspolitie voor toegang tot jouw organisatie

Jij kunt werken hoe je wilt, wij bewaken de poorten

Je wilt een goed beveiligd netwerk, maar dat mag geen invloed hebben op het gemak waarmee jij je werk doet. Actacom zorgt ervoor dat jij altijd en overal bij je bestanden en systemen kunt. Onbevoegden houden we buiten de deur.

Geef cybercriminelen geen kans

Beveiliging van ICT-omgevingen is tegenwoordig een stuk complexer en in veel opzichten anders dan de traditionele ICT-beveiliging. Je moet aan zakelijke behoeften kunnen voldoen en snel kunnen bewegen bij veranderingen, zonder de beveiliging in gevaar te brengen. Cybercriminelen proberen je werknemers continu te misleiden met de nieuwste versies van malware, bots, drive-by-downloads en phishing. Ze worden steeds gewiekster. Om dat probleem te tackelen vult Actacom haar Cloud Security-diensten vaak aan tot een totaal servicepakket, met Managed Firewall. Met de Managed Cloud Security-diensten van Actacom is je organisatie altijd optimaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Of het nu gaat om DDos prevention, Intrusion Prevention, Malware of URL-filtering, onze Managed Firewall-dienst is ontworpen om deze zaken simultaan voor je te bestrijden. Wij geven je inzicht in de gehele keten van je ICT-omgeving en integreren dit met je bestaande systemen om meer controle te kunnen bieden.

Daarom Actacom

Actacom werkt nauw samen met de meest vooraanstaande beveiligingspartijen in de markt. We delen praktijkvoorbeelden om van elkaar te leren. Onze cybersecurity-diensten zijn onderhevig aan een strenge controle van onze Security Officer. Hij legt ze naast de meetlat van informatiebeveiliging en checkt of ze aansluiten bij de, door Actacom gevoerde, ISO27001 normeringen.