Meester in IT
Het netwerk is je digitale ruggengraat

Je netwerk vormt het hart van je ICT-omgeving

Nu digitalisering en mobiel werken in rap tempo de wereld veroveren, wordt een stabiel en betrouwbaar IT-netwerk steeds belangrijker. Al vraagt een bedrijfskritisch netwerk om een goed doordachte architectuur en solide beveiliging, het gebruik ervan wordt gelukkig steeds eenvoudiger. Daar zorgen wij wel voor.

Managed Services zakelijke networking

Bij managed services voor zakelijke netwerken maken we gebruik van open, servicegerichte platforms en van specialisten met uitgebreide technologische kennis. We helpen je kostenefficiënt te schalen, de beschikbaarheid te optimaliseren en continue verbetering te waarborgen. Je hebt altijd toegang tot een brede basis voor vaardigheden die je 24/7 kunt leveren. Al speelt ICT een steeds grotere rol in je organisatie, de investering in tijd en geld hoeft niet te blijven toenemen. Een slimme ICT-infrastructuur ondersteunt softwaregedefinieerde netwerken en netwerkfunctievirtualisatie. Hiermee kun je nieuwe toepassingen en services implementeren met on-demand toegang tot technische expertise. Wij helpen je bij het vormgeven en beheren van je netwerk om dit kostenreducerende voordeel van de digitale ervaring te benutten, zodat jij je kunt concentreren op de strategische doelstellingen van je organisatie.

Bedrijfskritische netwerken

Actacom heeft de expertise en faciliteiten om bedrijfskritische netwerken in te richten en te beheren. Wij koppelen je interne networking aan externe WAN-verbindingen. Daarbij houden we rekening met de afgesproken beschikbaarheid, de veiligheid en de continuïteit van de omgeving. In het architectuuradvies kijken we onder andere naar het type datastromen en de eisen die jullie stellen aan snelheid, veiligheid en continuïteit. De vastgestelde architectuur bouwen, onderhouden en beheren wij voor je. Intelligente systemen. Gebouwen worden steeds ‘intelligenter’ door systemen die met elkaar communiceren. Aan een IT-afdeling de uitdaging om interne en externe ICT-voorzieningen naadloos op elkaar aan te sluiten. Networking zorgt voor een sterke backbone. Actacom verstaat de kunst van het bouwen van een veilig en betrouwbaar intern netwerk.

Daarom Actacom

Actacom heeft een eigen kijk op het succesvol omarmen van een clouddelivery-model. We nodigen je graag uit om daarover van gedachten te wisselen. Hieronder introduceren we alvast vier interessante oplossingen.