Meester in IT
Meer beleving voor productievere mensen

Meer beleving voor productievere medewerkers.

De ideale Digitale Werkplek vertoont perfecte synergie tussen functionaliteit, performance, veiligheid en beheersbaarheid. Met onze Digitale Werkplek kunnen je medewerkers optimaal gebruikmaken van de nieuwste snufjes en creëer je een digitale cultuur die zorgt voor meer efficiëntie.

Een centraal portaal

Een werkplek moet toegang bieden tot informatie en applicaties binnen een uniforme, vertrouwde en gebruiksvriendelijke interface die door de gebruiker kan worden aangepast. Daarom is de Digitale Werkplek van Actacom voorzien van alle nieuwste innovaties op het vlak van Single-Sign-On met MFA, SaaS-integatie, Microsoft Integratie, Legacy app-integratie, Social Intranet, Powerapps en meer. We beschikken over alle kennis en middelen om de werkplek van je medewerkers een optimale ICT-beleving mee te geven. Onze oplossing biedt één startpagina met een portaal waarin alle applicaties zijn samengebracht. Het portaal is geïntegreerd in een samenwerkingsplatform en gebruikers hoeven zich slechts één keer aan te melden. Hierdoor verbeteren we zowel de ervaring als de productiviteit. Onze Digitale Werkplek biedt een brede waaier aan communicatiemiddelen, met services zoals instant messaging, spraakcommunicatie, newsfeeds, interactie via chat, social groupware en natuurlijk good old e-mail.

Passende ICT-oplossingen voor je medewerkers.

Je medewerkers willen plezierig en efficiënt hun werk kunnen doen. We willen dan ook precies weten wat hun favoriete manier van werk is. Welke functionaliteiten gebruiken ze, en op welke manier? Om achter de behoeften van elk type medewerker te komen, ontwikkelt Actacom voor iedere klant persona’s. Persona’s stellen ons in staat om de verschillende gebruikersprofielen goed in kaart te brengen zodat we precies weten hoe we voor elk profiel de werkplek functioneel moeten inrichten. Zo vermijden we dat medewerkers een te beperkte of te ingewikkelde werkplek krijgen.

Beveiligde toegang, Single Sign-On en back-up.

We beveiligen altijd de identiteit van de gebruiker, het fysieke apparaat én de bedrijfsgegevens. Dat laatste doen we op tal van manieren. Zo blijven alle gegevens beveiligd, of ze nu gedeeld worden of niet. Ze zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen. Ook voor de applicaties voeren we een beveiligingsbeleid dat we up-to-date houden.

https://www.actacom.nl/wp-content/uploads/Werkplek.png

Flexibele infrastructuur met sterke beveiliging.

We beheren de infrastructuurlaag in combinatie met een gestandaardiseerde set van apparaten en software. Zo kunnen we efficiënt bepalen wat eindgebruikers precies mogen doen. Ook kunnen we er zo voor zorgen dat alle gebruikers en apparaten altijd de laatste nieuwe versies gebruiken. Dit is cruciaal in het licht van de hoge beveiligingsrisico’s.

De medewerkers merken hier weinig van. Zij kunnen genoeg persoonlijke voorkeuren instellen die het werk voor hen leuker en makkelijker maakt.

Goede adoptie is Key

Wij nemen je medewerkers aan de hand in het gebruik van hun nieuwe Digitale Werkplek.