Meester in IT
Blijf altijd veilig verbonden met je werkplek en Cloud-omgeving

Veilig en snel toegang tot de cloud met Cloud Connect

Altijd integraal verbonden

Met Cloud Connect van Actacom worden je clouddiensten een integraal onderdeel van je eigen ICT-omgeving.

https://www.actacom.nl/wp-content/uploads/shutterstock_224781655-scaled.jpg

Je bedrijfsnetwerk wordt over een besloten netwerk veilig verbonden met de diensten van de belangrijkste cloudserviceprovider, zoals Microsoft Azure of Amazone, en de private cloud van Actacom.

Wij zorgen voor de koppelingen van je vestigingen, gebruikers en derden (klanten, partners en andere clouds) met jouw cloud. Actacom legt daarbij focus op veiligheid, snelheid en beschikbaarheid. Wij adviseren, implementeren en beheren alle aspecten van het netwerk.

Jouw snelweg naar de cloud

Met Cloud Connect van Actacom heb je een privé snelweg naar de cloud. Je kunt snel opschalen zonder extra fysieke verbindingen of uitroltijd. Cloud Connect van Actacom is gebouwd met eersteklas apparatuur van Cisco. Hiermee realiseren we snelle en veilige toegang tot je cloud, conform de snelheid en beschikbaarheid die we met je hebben afgesproken. De kern van onze Cloud is geïnstalleerd in een veilige zone. We monitoren en bewaken de omgeving 24/7 en 365 dagen per jaar.

Op maat gemaakt voor je organisatie

Hoe prettig je werkt in de cloud hangt sterk af van de manier waarop je ermee verbonden bent. Cloud Connect is een maatservice voor cloud-connectiviteit. Wij helpen jou je netwerk om te vormen tot een platform waarop je altijd snel en eenvoudig toegang hebt tot je cloudomgeving.