Meester in IT

Vacature: Servicedesk medewerker IT

Voor onze collega’s van de Servicedesk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Onze Servicedesk wordt bemand door 1e en 2e lijns medewerkers met een brede en diepgaande kennis van zaken. Het beheer van werkplekken en de ondersteuning van eindgebruikers worden door onze Servicedesk op afstand uitgevoerd.

"Draag bij aan de digitale transformatie van de sociale sector"

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het analyseren van incidenten en het stellen van prioriteiten aan de hand van gemaakte (SLA) afspraken. Ook het troubleshooten bij incidenten behoort tot je taken.
Waar nodig schakel je tijdig collega-specialisten of externe partijen (o.a. leveranciers) in en zoekt gezamenlijk naar een snelle en adequate oplossing voor het probleem. Natuurlijk houd je de eindgebruikers altijd op de hoogte van status updates en zorg je ervoor dat de registratie en documentatie goed op orde is.
We verwachten ook van jou dat je meedenkt bij het optimaliseren van onze Servicedesk.

Wie zoeken wij

 • Je hebt MBO4 werk- en/of denkniveau richting ICT of een gelijkwaardige technische opleiding
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan op een Service- of Supportafdeling
 • Kennis en ervaring met Office365 en Azure is een pré
 • Ruime kennis van en ervaring met Microsoft Windows en Servers
 • Je weet prioriteiten te stellen
 • Je kunt goed luisteren, bent klantgericht en kunt goed in teamverband werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende functie (32-40 uur)
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste baan
 • Een goed salaris passend bij je kennis en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige en collegiale werkomgeving

Bedrijfsomschrijving

Actacom is al ruim 30 jaar dé veelzijdige ICT-specialist die actief is binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MKB en Cultuurinstellingen zowel op het gebied van innovatieve clouddiensten, bandbreedte-technologie als op storage en systeem/serverbeheer. Met een gemotiveerd team van zo’n 50 collega’s, verzorgen wij vanuit Utrecht op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor onze klanten.

Actacom staat voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren we gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud, (remote) beheer van complete IT-systemen en netwerken.

Sinds eind 2020 behoort Actacom tot de TSH groep, waar de komende jaren meerdere zusterbedrijven aan toegevoegd zullen worden. Hiermee heeft Actacom de voordelen van een klein bedrijf, gecombineerd met de mogelijkheden van het werken binnen een grotere groep.

Wil jij graag onderdeel gaan uitmaken van onze groeiende organisatie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@actacom.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 030-2489777 en kijk op www.actacom.nl.