Meester in IT

Vacature: HR medewerker

Actacom is op zoek naar een nieuwe collega voor HR die zich in eerste instantie graag bezig houdt met de operationele HR taken.

"Draag bij aan de digitale transformatie van de sociale sector"

Als HR medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van onze managers en medewerkers over de uitvoering van het personeelsbeleid en onze arbeidsvoorwaarden. Je zorgt voor een accurate personeels- en salarisadministratie waaronder bv. het opstellen van arbeidsovereenkomsten en bent verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van alle personeels- en salarismutaties. Ook zorg je voor de verzuimmutaties en ondersteun je onze managers en medewerkers bij een goede ziekteverzuimbegeleiding.

Waar nodig ondersteun je ook bij de werving van nieuwe medewerkers. Je stelt bv. nieuwe vacatureteksten op, onderhoudt contacten met externe bureaus, plant alle gesprekken en zorgt voor een goede administratie in het personeelsinformatiesysteem.

Je hebt graag controle over de diverse HR-processen en systemen en gaat daarbij efficiënt te werk. Jouw drijfveer is ook dat je een belangrijke bijdrage wilt leveren bij het implementeren van nieuw HR beleid en efficiënte administratieve HR-processen. Dat je meedenkt bij het optimaliseren van de HR afdeling.

Wie zoeken wij

 • Je hebt MBO4/HBO werk- en denkniveau richting P&A / HRM
 • Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving op HR-gebied
 • Kennis en ervaring met Office365 en AFAS-HRM is een pre
 • Onze kernwaarden zijn: Betrokken, loyaal en trots.
  Onze verwachting is dat je goed kunt samenwerken en dat je klaar staat om je collega’s te ondersteunen. Je bent creatief, neemt initiatief en weet overal een oplossing voor te vinden.
 • Je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie, werkt nauwkeurig en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende functie (32-40 uur)
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste baan
 • Een goed salaris passend bij je kennis en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige en collegiale werkomgeving

Bedrijfsomschrijving

Actacom is al ruim 30 jaar dé veelzijdige ICT-specialist die actief is binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MKB en Cultuurinstellingen zowel op het gebied van innovatieve clouddiensten, bandbreedte-technologie als op storage en systeem/serverbeheer. Met een gemotiveerd team van zo’n 50 collega’s, verzorgen wij vanuit Utrecht op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor onze klanten.

Actacom staat voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren we gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud, (remote) beheer van complete IT-systemen en netwerken.

Sinds eind 2020 behoort Actacom tot de TSH groep, waar de komende jaren meerdere zusterbedrijven aan toegevoegd zullen worden. Hiermee heeft Actacom de voordelen van een klein bedrijf, gecombineerd met de mogelijkheden van het werken binnen een grotere groep.

Wil jij graag deel gaan uitmaken van onze groeiende organisatie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@actacom.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke van den Berg, HR Adviseur via 06-40620151 of 030-2489777.