Meester in IT

Vacature: Accountmanager IT

Actacom in Utrecht is op zoek naar een nieuwe Accountmanager met passie voor IT. Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het generen van New Business bij (potentiële) klanten in het onderwijs en de cultuursector. Je gaat actief met onderwijs- en cultuurinstellingen in gesprek en helpt ze samen met jouw collega’s bij hun (ICT) uitdagingen. Door jouw kennis van de markt ben je op de hoogte van nieuwe aanbestedingen en tenders. Je hebt hierin een signalerende rol richting management en je begeleidt en assisteert hen in dit tenderproces.

"Draag bij aan de digitale transformatie van de sociale sector"

Verder ga je onze bestaande relaties verder uitbouwen door het onderhouden van deze relaties en maak je samen plannen voor een meerjarige samenwerking. Je bent verantwoordelijk voor het hele salesproces: van lead genereren tot en met het tekenen van het contract. Én je zorgt voor een goede communicatie naar je collega’s over de gemaakte afspraken. Daarnaast bezoek je relevante events en initieer je workshops en demo’s.

Wie zoeken wij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting commerciële economie
 • Je bent al een aantal jaren succesvol als Accountmanager binnen de ICT
 • Je bent goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied
 • Je ziet kansen en mogelijkheden en je bent creatief in het benutten daarvan
 • Je werkt gestructureerd, hebt een sterk analytische denkvermogen en bent resultaatgericht
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • In het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende functie (32-40 uur)
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste baan
 • Een goed salaris passend bij je kennis en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een salesbonus
 • Genoeg opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige en collegiale werkomgeving

Bedrijfsomschrijving

Actacom is al ruim 30 jaar dé veelzijdige ICT-specialist die actief is binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MKB en Cultuurinstellingen zowel op het gebied van innovatieve clouddiensten, bandbreedte-technologie als op storage en systeem/serverbeheer. Met een gemotiveerd team van zo’n 50 collega’s, verzorgen wij vanuit Utrecht op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor onze klanten.

Actacom staat voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren we gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud, (remote) beheer van complete IT-systemen en netwerken.

Sinds eind 2020 behoort Actacom tot de TSH groep, waar de komende jaren meerdere zusterbedrijven aan toegevoegd zullen worden. Hiermee heeft Actacom de voordelen van een klein bedrijf, gecombineerd met de mogelijkheden van het werken binnen een grotere groep.

Wil jij graag deel gaan uitmaken van onze groeiende organisatie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@actacom.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wibo van der Meulen Kunée via 030-2489777.