Office Opfrissen

In de loop van tijd is kennis van elementen  uit de Microsoft Office pakketten die niet vaak gebruikt worden weggezakt. Met de training “Office Opfrissen” nemen we die elementen onder de loep. Hoe zat het ook alweer? Wat kan ik er nog meer mee?

Meer informatie over de training “Office Opfrissen” aanvragen.

ms-office-logo1

Word Basis

In de training ”Word Basis” nemen we de elementaire vaardigheden die het Office Pakket Word biedt onder de loep. Onderwerpen als het opmaken van tekst, uitlijning, invoegen en opmaken van afbeeldingen, een achtergrond maken, watermerken gebruiken, paginakleur, afdrukvoorbeeld, etc. komen hierin aan de orde.

Meer informatie over de training ”Word basis” aanvragen.

Word Verdieping

In de training ”Word Verdieping” gaan we een stapje verder dan de basisvaardigheden. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: Werken met kop- en voetteksten, stijlen aanmaken voor inhoudsopgave, het lint aanpassen, werkbalk snelle toegang aanpassen, een inhoudsopgave maken en bijwerken, documenten beveiligen, etc.

Meer informatie over de training ”Word Verdieping” aanvragen.

Excel Basis

In de training “Excel Basis” nemen we de elementaire functionaliteiten die het Office Pakket Excel biedt onder de loep. Onderwerpen zijn onder andere het doorvoeren van reeksen, de functie autosom gebruiken, werken met voorwaardelijke opmaak, rijen en kolommen bewerken, grafieken toepassen, tabbladen van naam voorzien, opmaken als tabel, sorteren, etc.

Meer info over de training ”Excel Basis” aanvragen.

Excel verdieping

In de training ”Excel Verdieping” gaan we een stapje verder dan de basisvaardigheden. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer: Cellen samenvoegen, werken met celeigenschappen, voorwaardelijke opmaak bepalen, opmaken als tabel, grafieken bewerken, afdrukbereik bepalen, passend maken, titelrijen vastzetten, verwijzingen, werken met macro’s, etc.

Meer informatie over de training ”Excel Verdieping” aanvragen.

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk