Praktijkgerichte training en advies

De medewerkers van de afdeling educatie hebben ervaring in diverse functies binnen het onderwijs: als leraar, directielid of als ICT-coördinator. Op basis van die praktijkervaring zijn ze gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen, advies en de begeleiding bij alle ICT-vraagstukken binnen het onderwijs en bibliotheken. Met betrekking tot het onderwijs kunt u denken aan alles wat mogelijk is in de klas met computers, zoals het werken met digitale schoolborden, sociale media of een slimme werkwijze met verschillende soorten educatieve software.

 

ICT-begeleidingstraject

Het opzetten en uitvoeren van een ICT-begeleidingstraject behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij werken we samen gericht toe naar een onderbouwd ICT-beleidsplan, rekening houdend met uw specifieke situatie en de toekomst. Omdat de toekomst niet te voorspellen is, bieden wij altijd flexibele oplossingen en krijgt u standaard meer mogelijkheden. Uiteraard zal het beleidsplan bij een ICT-begeleidingstraject naadloos aansluiten op het algemene beleid en de visie, missie, etc. van uw school(koepel) of bibliotheek.

 

Juiste spoor

De specialisten van onze afdeling educatie spreken de taal van het onderwijs en bibliotheken en begrijpen de wensen van leraren, bibliothecarissen, ICT-coaches en directies. Zij verzorgen ook begeleidingen, ICT-trainingen en teamtrainingen op maat, zowel met als zonder certificering. Kortom met Actacom zit u op het juiste spoor voor uw ICT.

 

Inventarisatie trainingswensen

Voor u als ICT-er is het niet mogelijk alle wensen van uw team te kennen. Op het gebied van trainingen biedt Actacom u de mogelijkheid dit geheel vrijblijvend voor u te inventariseren. Aan de hand van een vooronderzoek kijken wij naar de wensen binnen het team. Zo kan elk teamlid aangeven wat zijn/haar wensen zijn op het gebied van trainingen. Aan de hand van de verzamelde wensen, kunt u bepalen welke wensen gehonoreerd zullen worden en moeten worden omgezet in een training.

Onderwijs1

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk