“Ik heb veel vertrouwen in een lange en prettige samenwerking met dit bedrijf”
Hub Noord-Brabant – Thierry Koningstein

HUB-noord-brabant-RGB_20cm_72dpi

Vanaf de zomer 2014 heeft Hub Noord-Brabant het volledige systeembeheer voor 5 scholen voor Speciaal Onderwijs, ondergebracht bij Actacom. Daarvoor beheerde Actacom een aantal jaren al ons educatieve netwerk en hadden we een ander bedrijf en daarnaast nog een eigen systeembeheerder in dienst voor het administratieve gedeelte. Omdat we heel tevreden zijn over de diensten van Actacom zorgen zij nu voor het volledige beheer.

Foto3 HUB voor website

Onze ICT-Coördinatoren kunnen via een call systeem in TopDesk vragen en problemen eenvoudig voorleggen aan Actacom. Ook is de Servicedesk goed telefonisch te bereiken als er urgente vragen zijn. De deskundige medewerkers van de Servicedesk pakken deze vragen heel snel op. Meestal is er veel minder tijd nodig dan staat beschreven in de SLA-afspraken die hierover zijn gemaakt.

Een groot voordeel van het werken met Actacom is dat ze over een deskundig team beschikken waar onze vragen en problemen door opgepakt kunnen worden. Het is voor de continuïteit voor ons als Stichting heel belangrijk om niet afhankelijk te zijn van de kennis en beschikbaarheid van slechts een beperkte groep medewerkers.

 

Foto2 HUB voor website

 

Eenvoudige zaken kunnen ICT-coördinatoren zelf oppakken. Een voordeel van het ActaNet is bijvoorbeeld dat ICT-coördinatoren zelf snel en eenvoudig accounts aan kunnen maken of een printer aan een groep gebruikers toe kunnen kennen. Hiervoor hebben de ICT-coördinatoren een korte training vanuit Actacom gevolgd. Behalve het volledige technische beheer zoals dat van servers, PC’s, wifi en de installatie van software, hebben we goede ervaringen met de trainingen die door de afdeling “Educatie” worden gegeven. Bijvoorbeeld Office-cursussen.
Ik heb veel vertrouwen in een lange en prettige samenwerking met dit bedrijf.

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk