lucas-onderwijs

HUB-noord-brabant-RGB_20cm_72dpi

logoMW

Stroomlijnen complexe ICT-architectuur

Het bestuur van Lucas Onderwijs in Den Haag is verantwoordelijk voor 46 basisscholen, vier scholen voor speciaal basisonderwijs, drie expertisecentra en vier scholengroepen voor voortgezet onderwijs met in totaal 26 vestigingen. Actacom heeft voor ISW, een onderdeel van Lucas Onderwijs, o.a. hun complexe ICT-architectuur gestroomlijnd.

ICT voor veilige leef- en leeromgeving
Hub Noord-Brabant is een hub als het gaat om onderwijs voor kinderen met complexe leer-en opvoedingsvragen. Op vijf scholen voor speciaal onderwijs kunnen leerlingen van vier tot twintig jaar terecht. Op deze scholen worden ze voorbereid op het vinden van een eigen plaats in de samenleving. Actacom verzorgt het ICT-beheer om hiermee de kinderen een uitdagende en veilige leef- en leeromgeving te bieden.
Lees meer

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant
Het prettige in de samenwerking is, dat er maatwerk geleverd kan worden door Actacom en dat er goed naar de wensen van de klant geluisterd wordt. Is alles mogelijk wat de klant wenst / eist? Vrijwel alles is hierin mogelijk en de expertise binnen het bedrijf als het gaat om het technisch verwezenlijken van wensen / eisen wordt vrijwel altijd gerealiseerd.”
Lees meer

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk