“Wij geven hen een 9!” 
Bibliotheek Arnhem

bibliotheek-arnhem

Flexibiliteit
“Actacom is een heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze staan klaar wanneer er problemen zijn. Fijn is ook dat Actacom geen “uurtje-factuurtje-mentaliteit” heeft: Ze blijven aan het werk tot de allerlaatste problemen verholpen zijn. Actacom is bovendien bijzonder flexibel. Ze kijken niet op de klok, maar houden rekening met de bibliotheek, ongeacht het tijdstip van de te verrichten werkzaamheden. Kortom: Actacom staat voor je klaar wanneer dat nodig is. De relatie tussen Actacom en De Bibliotheek Arnhem is informeel te noemen. Wij hebben alle vertrouwen in Actacom. Wij zijn al zes jaar zakenpartners en een heel tevreden klant van Actacom”.

De meerwaarde van Actacom
“Het ontzorgen van het systeembeheer biedt zeker een belangrijke meerwaarde voor onze bibliotheek. Je kunt er makkelijk terecht wanneer er dingen zijn die niet naar behoren verlopen.


De belangrijkste taak van ICT bij de bibliotheek is het analyseren van problemen: Welk probleem doet zich voor? Wie moeten we inschakelen? Hoe doet het zich voor? Waar doet het zich voor? Actacom heeft snel door wat er gaande is en welke maatregelen ze moeten nemen.

Rozet

“Ze zijn echt goed in het onderhouden van de huidige structuur. Er is regelmatig overleg waarin besproken wordt wat de stand van zaken is. Hierbij wordt onder andere ook besproken wat Actacom aanvullend kan bieden en wat er zelfstandig door de bibliotheek zelf geregeld of gerealiseerd kan worden.”

Zouden jullie Actacom aan andere bibliotheken aanraden?
“Jazeker, dat zal duidelijk zijn! In het algemeen is hun deskundigheid meer dan uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening van Actacom met een negen!”

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk