de-bibiliotheek


de-bibiliotheek-arnhemBibliotheken Provincie Gelderland geautomatiseerd in V-smart cloud.

Infor heeft de bibliotheken in Wijchen, Wageningen, Ede, Barneveld en West-Achterhoek succesvol gemigreerd naar V-smart. Het gaat in totaal om 101.000 leners en 451.000 exemplaren. In totaal maken nu achttien Gelderse bibliotheken en één serviceorganisatie gebruik van het centrale V-smart cloud systeem.

Na gunning van de opdracht aan Infor werden in een tijdbestek van drie jaar tientallen werkstations ingericht en personeel geschoold in het gebruik van V-smart.

icoon-scholen Lees verder

“Wij geven hen een 9!”

“Actacom is een heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze staan klaar wanneer er problemen zijn. Fijn is ook dat Actacom geen “uurtje-factuurtje-mentaliteit” heeft: Ze blijven aan het werk tot de allerlaatste problemen verholpen zijn. Actacom is bovendien bijzonder flexibel. Ze kijken niet op de klok, maar houden rekening met de bibliotheek, ongeacht het tijdstip van de verrichten werkzaamheden. Kortom: Actacom staat voor je klaar wanneer dat nodig is. De relatie tussen Actacom en De Bibliotheek Arnhem is informeel te noemen. Wij hebben alle vertrouwen in Actacom. Wij zijn al vijf jaar zakenpartners en een heel tevreden klant van Actacom”.

icoon-scholen Lees verder

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk