Meester in IT
Dat is Actacom

Loyaal, betrokken & trots

Wij drijven samen met onze klanten de digitale transformatie in de sociale sector. Of het nu gaat om onderwijs, kunst & cultuur of non-profit. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. De basis is vertrouwen. Je krijgt de vrijheid om jezelf in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau.

Elke dag beter

Samen delen we een enorme passie om de ICT beleving van onze klanten elke dag te verbeteren. Omdat we vinden dat alles nog veel beter kan en moet. Het meest schaarse goed is daarbij de hoeveelheid energie, tijd en geld die we bij Actacom hebben om met al onze verbeterideeën aan de slag te gaan. Daarom zijn we kritisch op onszelf en op elkaar als dat niet lijkt te gebeuren. Hierdoor worden we elke dag beter en halen we steeds meer uit iedere dag.

Eigenzinnig en net even anders durven te zijn

Bij Actacom waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken waarbij we het aandurven om risico’s te nemen. We ontdekken wat werkt en wat juist niet. Door buiten de gebaande paden te lopen, en door kritisch en zelfkritisch te durven zijn. We hebben de moed om een ander geluid te laten horen en ernaar te luisteren, ongeacht wie je bent. Daarbij halen we het beste in elkaar naar boven en stimuleren we ondernemerschap van iedere collega.

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Dat klinkt misschien logisch, maar we streven naar optimale betrouwbaarheid en transparantie. We komen onze beloftes na, zijn eerlijk over risico’s en tekortkomingen, en zijn integer. Als we zeggen dat het goed zit dan zit het ook goed. Maar ook als het niet goed was of beter kan zijn we hier open en eerlijk over. Bij ons weet je daarom dat het goed zit. Of je nou klant, partner of collega bent.

Er samen
echt voor gaan

We hebben elkaar nodig om voor het beste resultaat te kunnen gaan. We waarderen elkaars meerwaarde en vertrouwen in degenen waarmee we samen optrekken. Actacom gelooft in werken als een team, want met elkaar bereik je meer dan alleen. Ons netwerk staat centraal en daarom werken we niet alleen met elkaar samen, maar ook met onze klanten en partners. We gaan er vol voor, elk moment van de dag. Met passie, met heel veel energie en altijd met 100% inzet.

Voor je klaarstaan

Wij zijn open en behulpzaam. We vinden het belangrijk dat niemand een drempel voelt om onze winkel te bezoeken of contact met ons te hebben. Bij ons word je geholpen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Dit geldt natuurlijk voor onze klanten en partners, maar ook voor collega’s en de wereld om ons heen. We hebben interesse in en aandacht voor elkaar. We denken in mogelijkheden en helpen elkaar als we er even niet uitkomen.