Meester in IT
IT voor het primair onderwijs

Blijf bij de les

In het klaslokaal staat de ontwikkeling van de leerling centraal. Lesstof wordt steeds vaker digitaal overgebracht van de leerkracht op de leerling en de computer is dan ook niet meer weg te denken uit het moderne onderwijs. In de praktijk gaat er helaas vaak veel waardevolle lestijd verloren aan het goed laten werken van alle digitale hulpmiddelen, terwijl de aandacht uit moet gaan naar de inhoud van de lesstof. Daarom stelt Actacom gebruiksgemak en veiligheid centraal in haar oplossing. Technologie geënt op de zelfontplooiing van de leerling en gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor de leerkracht, beheerd met het vertrouwen in Actacom.

  • Oplossingen voor het maximaliseren van de te benutten lestijd
  • Een veilige werkomgeving voor leerling en leerkracht
  • Technologie die enthousiasmeert te leren en te ontdekken

IT in de klas

IT voor het primair onderwijs is anders dan IT voor een accountant of voor een fabriek. Dat inzicht maakt Actacom met meer dan 20 jaar ervaring in IT voor het onderwijs dé partner met verstand van zaken. Op basis van de betrouwbare platformen van bijvoorbeeld Google en Microsoft bieden wij oplossingen om via een online portaal contact te onderhouden ouders en leerlingen, onderling samen te werken, en veilig overal online de les te kunnen volgen of voor te bereiden.

Veilig werken voor leerling en leerkracht

In een onderwijsomgeving staan veiligheid en vertrouwen voorop. In de belevingswereld van de leerling is de online wereld naadloos verweven met de echte, daarom besteden wij veel aandacht in het veilig houden van deze online wereld. Behalve dat we uw leerlingen en leerkrachten beschermen tegen dreigingen van buiten af, beseffen we ons natuurlijk ook dat de leerlingen zelf soms op ontdekkingsreis willen gaan.

Daarom zijn de oplossingen van Actacom niet alleen gericht op beveiliging van buiten naar binnen, maar zorgen we er ook dat er geen dreigingen voor uw eigen organisatie ingebracht kunnen worden door de leerling. Zo blijft uw omgeving veilig en kan alles worden gericht op gebruiksgemak en het maximale uit de lestijd halen.

Onze oplossingen voor het primair onderwijs:

Modern Workplace
Leerling & ouderportaal
Netwerken
#

Sorry, no posts matched your criteria.