Standaard meer mogelijk binnen het primair en voortgezet onderwijs

Actacom is ruim 30 jaar dé veelzijdige ICT-specialist die actief is binnen het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs, zowel op het gebied van innovatieve clouddiensten, bandbreedte-technologie als op storage en systeem/serverbeheer. Het beveiligen van bedrade netwerken en het beheer van draadloze netwerken is een specialisme van Actacom. Met Actacom is er standaard meer mogelijk. U krijgt meer flexibiliteit bij netwerkoplossingen. Onze ICT-oplossingen zijn eenvoudig te bedienen en (zelf) aan te passen en/of uit te breiden. Actacom levert totaaloplossingen maar kan eveneens fungeren als een 2e of 3e-lijns servicedesk. Hierdoor is continuïteit altijd gewaarborgd.

Gemakkelijker, uitdagender en efficiënter

Ons streven is het aangaan van een hechte samenwerking met scholen om het werk makkelijker, uitdagender en efficiënter te maken. Het doel is gelijktijdig bij te dragen aan een innovatieve omgeving waarin effectiviteit aantoonbaar wordt verhoogd.

Meer efficiency en flexibiliteit

Het primair en voortgezet onderwijs in Nederland zijn continu in beweging. En daarmee ook hun ICT-wensen en -eisen. Al vanaf het begin liep Actacom voorop bij de ICT-vernieuwingen in het onderwijs. Dat doen we nog steeds, o.a. met een totaalpakket aan producten en diensten waaronder de nieuwste Cloud-diensten voor een efficiënte digitale leer- en werkomgeving (DLWO). Ontdek het zelf: bij Actacom is standaard meer mogelijk.

Het prettige in de samenwerking met Actacom is, dat er maatwerk geleverd kan worden door Actacom en dat er altijd heel goed naar de wensen van de klant geluisterd wordt. Dankzij onze ervaring en expertise is er heel veel mogelijk als het gaat om het technisch verwezenlijken van wensen/eisen. Als iets per se niet mogelijk is, zeggen we dat en proberen we via een omweg alsnog een goede oplossing te realiseren.

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk