Wij zijn geen leverancier maar uw ervaren ICT-partner met praktische kennis van de nieuwste toepassingen. Onze totaaloplossing:

  • ActaNet 3: Ons innovatieve eigen communicatieplatform blinkt uit door gebruiksgemak, vele standaardfunctionaliteiten, ongekende flexibiliteit en maximale bedrijfszekerheid. Het is dan ook de perfecte basis voor een zich organisch ontwikkelende Digitale Leer- en Werk Omgeving.
  • Onderhoud en beheer: Indien gewenst monitoren onze service-engineers 24/7 uw netwerk. Bijvoorbeeld als u gekozen heeft voor een innovatieve Bring Your Own Device (BYOD)-oplossing.
  • Remote backup: U heeft geen omkijken naar de backup van uw data. Wij verzorgen de backup waarmee wij de garantie kunnen geven dat er geen data verloren gaat.
  • Server virtualisatie: Minder fysieke servers en apparaten, minder stroomverbruik, efficiënter beheer en meer flexibiliteit, o.a. bij het gebruik van nieuwe softwareversies/upgrades.
  • Support: Onze servicedesk staat voor u klaar om u direct van dienst te zijn en kan eventueel op afstand met u meekijken.
  • Telefonie/VoIP: Als partner van Ziggo hebben wij alle kennis in huis om ook op het gebied van kabelproducten en (Wifi-)toepassingen kostenbesparend te kunnen adviseren.
  • Oplossingen op maat: Iedere school(koepel) of bibliotheek is anders. Vaak is maatwerk gewenst/nodig. Bij ons is standaard meer mogelijk: eventuele maatwerkkosten zijn hierdoor beperkt.

Totaaloplossingen Actacom

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk