Research & Development voor optimale integratie
Ook uw bibliotheek zal zich moet blijven ontwikkelen. Daarom vraagt u zich waarschijnlijk regelmatig af: “Cloud integratie, wat betekent dat voor mij?” en “Focus op essentiële activiteiten, hoe krijgen we dat voor elkaar?”

Meer efficiency
De afdeling Research & Development van Actacom doet continu onderzoek naar efficiencyverhogende oplossingen ten behoeve van bibliotheken. Met prototypes wordt er in een pilotfase samen met u gekeken naar toepasbaarheid en wordt de toegevoegde waarde bepaald.

Daarna gaan we over tot de ontwikkeling van een oplossing. Om dit optimaal uit te voeren, maken we gebruik van beproefde ontwikkelmethodieken. Hierdoor kunnen wij ook tijdens het ontwikkelproces snel en adequaat bijsturen in geval van veranderde wensen en eisen.

Enkele recentelijk door ons ontwikkelde oplossingen:

ActaNet ontzorgt uw ICT-afdeling
We bieden u een totaaloplossing waarbij ICT-gerelateerde taken zo slim mogelijk worden uitgevoerd via de ActaNet Control. Dit ontzorgt uw ICT-afdeling en draagt bij aan focus op wat voor u belangrijk is.


Google Cloud: integratie en samenwerking vereenvoudigd.
Samenwerken aan bestanden wordt op deze manier heel eenvoudig. Met één klik is een hele afdeling “cloud ready” te maken.

Samenwerking
Gedurende het gehele traject ligt onze focus op uw wensen en eisen. Om dit te waarborgen is transparantie van groot belang. Maandelijks zijn er dan ook demo’s waarbij u live de voortgang ziet.

iStock_000013629324XXResize

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk