ActaNet

Onze innovatieve netwerkoplossing ActaNet hebben we ontwikkeld op grond van onze jarenlange ervaring in het onderwijs. Het bijzondere van het ActaNet is dat het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten die beschikken over didactische ervaring, maar ook over praktijkgerichte kennis van ICT en functioneel beheer.

Veel mogelijkheden
Het ActaNet ondersteunt de onderlinge samenwerking op digitaal gebied en biedt ongekend veel mogelijkheden. Dat betekent niet dat u bij ons verplicht bent te kiezen voor alle opties. Sommige opties wilt u wel, andere niet, of wellicht later. Met het ActaNet beschikt u standaard over bijzonder veel mogelijkheden waar heel flexibel uit gekozen kan worden.

Het ActaNet wordt achter de schermen vrijwel continu vernieuwd en geoptimaliseerd. De ICT van uw school of bibliotheek is en blijft hierdoor zowel praktisch, flexibel als betaalbaar. Nu en in de toekomst!

ActaNet 3 en werken in de cloud

Met ActaNet 2 brachten we een compleet nieuw netwerk, werkend met Windows 7, in sommige gevallen met Windows 8. De techniek gaat door en met het ActaNet willen we de ontwikkelingen op de voet volgen.

Veel zaken worden tegenwoordig online (“in de cloud”) geregeld. Bestanden opslaan in een online opslag, online applicaties opstarten, communiceren via online media, etc.

Mobiele devices

Om die reden hebben wij ActaNet 3 gebouwd. Een omgeving met de voordelen van een beheerd netwerk én die van online opslag. Met ons beproefde ActaNet 3 heeft u volop mogelijkheden om gebruik te maken van uiteenlopende devices, zoals Chromebooks en iPads. Dat geldt uiteraard ook voor devices die vanaf huis worden meegebracht (BYOD).

Met ActaNet 3 willen we u als klant laten werken met het device dat u als prettig ervaart en u de mogelijkheid geven nieuwe devices en cloud-diensten te gaan gebruiken.

Voor meer informatie over ActaNet 3 kunt u contact opnemen met uw accountmanager of mailen naar sales@actacom.nl

Graag  attenderen wij u ook op de presentatie “Werken met Chromebooks in de klas”. Deze wordt ongeveer eens per twee maanden gegeven en kunt u kosteloos bijwonen. Klik hier om in de meest recente Acta-Info nieuwsbrief te kijken wanneer de eerstvolgende presentatie gegeven wordt.

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk