Slimme ICT-oplossingen voor onderwijs en bibliotheken

Actacom onderscheidt zich duidelijk van andere ICT-dienstverleners. Enerzijds door het slim bedenken, ontwikkelen en implementeren van praktische ICT-oplossingen die, tegen zo laag mogelijke kosten, aantoonbaar direct rendement opleveren voor uw organisatie. Anderzijds door u maximaal te ontzorgen. Dat doen we onder andere met een totaalaanbod van scherpe analyses, heldere projectplannen/adviezen, een vaste eerste contactpersoon/adviseur en een vakkundige servicedesk.

iStock_000025150953Resize

Nieuwste totaaloplossingen

ict-oplossingen-1 Wij zijn geen leverancier, maar uw ervaren ICT-partner met praktische kennis van de nieuwste toepassingen.
icoon-scholen Lees meer

Veilig in de Cloud werken

ict-oplossingen Het werken in de Cloud, dus zonder een eigen server die fysiek aanwezig is op de locatie, bespaart u aanschaf- en beheerkosten en biedt u veel flexibiliteit. Actacom heeft veel ervaring met optimaal beveiligde en efficiencyverhogende cloud-oplossingen.
icoon-scholen Lees meer

Wifi As A Service

ict-oplossingen-3a Mede doordat in de praktijk steeds meer gekozen wordt voor Bring Your Own Device-oplossingen neemt het gebruik van mobiele devices bijzonder snel toe. Dit vraagt naast een stevige visie en beleid ook een draadloze infrastructuur met krachtige prestaties, beheer(s)baarheid en duurzaamheid.
icoon-scholen Lees meer

Hoogwaardige hardware

actacom-vervolg-beeld-04 Als onderdeel van een totaalpakket producten en diensten voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en bibliotheken kan Actacom diverse hardware leveren en u op dit gebied goed adviseren.
icoon-scholen Lees meer

Actacom Nederland B.V.

Actacom is dé ICT-specialist voor
het onderwijs en bibliotheken.

Maarssenbroeksedijk 51
3542 DM Utrecht

T 030 - 248 97 77
E info@actacom.nl

Aanmelden voor Acta-Info

Meld u aan voor onze Acta-Info met praktische informatie en tips.
Acta-infoServicedesk

Onze servicedesk is op werkdagen standaard telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 18.00 uur.

T 030 - 248 97 50
> topdesk.actacom.nl

Meekijken

> Support via online meekijken

Standaard meer mogelijk